top of page

Fafners Bestyrelse

Rollespilsforeningen Fafners Bestyrelse består af 6 aktiver medlemmer som alle har stor og bred erfaring med rollespil i alle afskygninger. Der er også en del hangarounds, folk som hjælper bestyrelsen med deres arbejde. De 6 faste medlemmer af bestyrelsen er:

Johan Harding

"Formanden - og den store nørd. Jeg har været med i Fafner fra starten og har stort set spillet rollespil hele mit liv. Både bordrollespil og live. Jeg er eventmager og historiefortæller og jeg mener at rollespil skal være sjovt, lærerigt, udfordrende - og en lille smule uhyggeligt. Både for børn og voksne”

himmelbjerget.jpg

Rikke Timmermann

"Jeg er næstformand i Fafner. Hvorfor rollespil? Fordi der er fællesskab, hygge, personlig udvikling og man får lov at være den man vil. Jeg kan lide at planlægge og lave fede oplevelser for børn, så hvorfor ikke kombiner det med noget man brænder for? Rollespil, det lidt nørdede og underlige, samt hygge med ungerne både inde og ude."

 
 
 
Rikke Timmermann.jpg

Stig Bach

"En forælder der bl.a. elsker natur, fantasy, musik og at have det sjovt med sine børn. Helt uerfaren kastede jeg mig, måske derfor naturligt nok, ud i rollespil, overskred en grænse eller to, og har nu i årevis hygget med alle de skønne voksne og børn i Fafner, både som suppleant, men også som en masse væsner/personligheder. Udover selve liverollespillet har jeg holdt jeg af at lave fysiske kulisser og lydbilleder.."

 
 
 
Fafner Niebelungen 2.jpg

Christina Gjern

CG 2020.png

John Alex Hvidlykke

John Alex.jpg

Mick Lykke Rasmusen

mick.jpg
bottom of page