Nyheder fra Fafner

Breaking news:

       Among Us Live 14. marts

Så skete det!!! fra på mandag må man mødes 25 i foreningerne til udendørs aktiviteter. Og det skal vi selvfølgelig. Jeg ved ikke med jer, men jeg har rollespilsabstinenser. Det går jo ikke at begynde på Niebelungen igen MEN vi har fundet på noget andet: Among Us Live. Hvis der skulle side nogen derude der ikke har spillet Among Us her i karantæne perioden kan jeg sige at det er et klassisk paranoia spil som går ud på (tit uretmæssigt) at anklage hinanden for at være morder og sabotør. Kort sagt rigtigt sjovt spil. Vi har fundet frem til en måde at spille live på så vi mødes ved hq den 14. marts kl 13 og spille det første liverollespil i umindelige tider. Det kommer til at koste 25 kr at deltage og alle er velkommen. VI SES DER!!

Hop over på Facebook og meld jer til!! 

 
 
 
 
 

Noget at glæde sig til:

Vi regner med at vi godt kan spille liverollespil til efteråret. Så man kan glæde sig til Quarantine Europe som løber ad stablen den 14. november. Det er et gyser rollespil som vi selv har skrevet og det har elementer fra både King, Poe og Lovecraft.

 

”England April 1912

Verden ligger i ruiner på grund af en mystisk sygdom og store dele af kontinentet er afskåretfra omverden. Sidste chance for at slippe væk er om 4 dage når det sidste skib til Amerika afsejler. Herefter vil karantænen lukke sig om Europa.”

 
Et oneshot liverollespil som foregår i en lidt anderledes udgave af det tidlige forår 1912. Det koster 150 kr. at deltage i Q.E. hvis man ikke er medlem af Fafner, er man medlem er er det gratis.


Vi holder et par QE workshops så snart vi kan åbne op igen, så du kan få dit grej helt på plads.

 

Copyright © 2020 Rollespilsforeningen Fafner

© 2023 by A True Crime Podcast. Proudly created with Wix.com