Nyheder fra Fafner

Breaking news:

Among Us Live

&

Fafner Fight Club

Among Us Live III

Alle gode gang 3!

Vi skal spille Among Us i virkeligheden! Vi mødes på sportspladsen med go afstand og spiller udendørs omkring Fafner HQ. Der er plads til Max 20 spillere så når der er 20 der har trykket "deltager" bliver listen lukket. Det kommer til at koste 25 kr at deltage og alle er velkommen.

Hvis der skulle sidde nogen derude der ikke har spillet Among Us her i karantæne perioden, at det er et klassisk paranoia spil som går ud på (tit uretmæssigt) at anklage hinanden for at være morder og sabotør. Kort sagt rigtigt sjovt spil. Vi har fundet frem til en måde at spille live på så vi mødes ved HQ den ... kl 13 . VI SES DER!!

Hop over på Facebook og meld jer til!! 

 
 

Fafner Fight Club er vores kamptræning. Vi mødes en gang om ugen, nærmere bestemt mandage fra 17 til 18, med start mandag d. 12.april . Vi træner kamp med de bløde rollespilsvåben I alle sammen kender, men også en del andre kampformer. Det kan være alt fra stuntkamp , over kendo og bartitsu til stålvåben og træskjolde.

Vi passer selvfølgelig på hinanden og bære passende beskyttelses udstyr.

Fightclubben er åben for alle medlemmer af Fafner rollespil. Medbring trænings tøj, drikkedunk og gerne også nogle hansker af en eller anden slags (fingrene er altid udsatte og det går væsentligt mindre ondt at få et rap over nallerne hvis man har hansker på) Hvis man har egne våben med er det fint, ellers låner man bare af os.

 
 
 

Noget at glæde sig til:

Vi regner med at vi godt kan spille liverollespil til efteråret. Så man kan glæde sig til Quarantine Europe som løber ad stablen den 14. november. Det er et gyser rollespil som vi selv har skrevet og det har elementer fra både King, Poe og Lovecraft.

 

”England April 1912

Verden ligger i ruiner på grund af en mystisk sygdom og store dele af kontinentet er afskåretfra omverden. Sidste chance for at slippe væk er om 4 dage når det sidste skib til Amerika afsejler. Herefter vil karantænen lukke sig om Europa.”

 
Et oneshot liverollespil som foregår i en lidt anderledes udgave af det tidlige forår 1912. Det koster 150 kr. at deltage i Q.E. hvis man ikke er medlem af Fafner, er man medlem er er det gratis.


Vi holder et par QE workshops så snart vi kan åbne op igen, så du kan få dit grej helt på plads.