Nyheder fra Fafner

Breaking news: Fafner lukker ned pga covid restriktioner!

Vi har i bestyrelsen diskuteret frem og tilbage og været i dialog med et par myndigheds personer og er nået frem til at det sikre, rigtige og fornuftige at gøre er at lukke ned nu. Det betyder at Niebelungen spillene i oktober og november aflyses, fightclub er selvfølgelig også aflyst. Workshops og brætspilsdage og Qurantine Europe spillet bliver flyttet til efter jul engang. Det er ikke ret sjovt men sådan er det

Vi holder selvfølgelig skarpt øje med udviklingen.

Pas på jer selv og vi ses forhåbentlig snart

PS: Vi sad i går og snakkede om hvad vi så evt. kan tilbyde og en ide er at organiserer nogle online rollespil. Fx D&D eller Call på skype eller zoom... Er det noget der er interesse for?

vh

pva bestyrelsen

Johan

I øvrigt er det altid en god ide at holde øje med Fafners facebook gruppe, for meget aktuelle nyheder

 
 
 
 
 
 

Noget at glæde sig til:

Vi regner med at vi godt kan spille liverollespil til efteråret. Så man kan glæde sig til Quarantine Europe som løber ad stablen den 14. november. Det er et gyser rollespil som vi selv har skrevet og det har elementer fra både King, Poe og Lovecraft.

 

”England April 1912

Verden ligger i ruiner på grund af en mystisk sygdom og store dele af kontinentet er afskåretfra omverden. Sidste chance for at slippe væk er om 4 dage når det sidste skib til Amerika afsejler. Herefter vil karantænen lukke sig om Europa.”

 
Et oneshot liverollespil som foregår i en lidt anderledes udgave af det tidlige forår 1912. Det koster 150 kr. at deltage i Q.E. hvis man ikke er medlem af Fafner, er man medlem er er det gratis.


Vi holder et par QE workshops så snart vi kan åbne op igen, så du kan få dit grej helt på plads.

 

Copyright © 2020 Rollespilsforeningen Fafner

© 2023 by A True Crime Podcast. Proudly created with Wix.com