top of page

Nyheder fra Fafner

Breaking news:

Fafner Fight Club

 
 

Fafner Fight Club er vores kamptræning. Vi mødes en gang om ugen, nærmere bestemt mandage fra 17 til 18, med start mandag d. 8. august 2022. Vi træner kamp med de bløde rollespilsvåben I alle sammen kender, men også en del andre kampformer. Det kan være alt fra stuntkamp , over kendo og bartitsu til stålvåben og træskjolde.

Vi passer selvfølgelig på hinanden og bære passende beskyttelses udstyr.

Fightclubben er åben for alle medlemmer af Fafner rollespil. Medbring trænings tøj, drikkedunk og gerne også nogle hansker af en eller anden slags (fingrene er altid udsatte og det går væsentligt mindre ondt at få et rap over nallerne hvis man har hansker på) Hvis man har egne våben med er det fint, ellers låner man bare af os.

 
 
 

Noget at glæde sig til:

 Så man kan glæde sig til Quarantine Europe. Det er et gyser rollespil som vi selv har skrevet og det har elementer fra både King, Poe og Lovecraft.

 

”England April 1912

Verden ligger i ruiner på grund af en mystisk sygdom og store dele af kontinentet er afskåretfra omverden. Sidste chance for at slippe væk er om 4 dage når det sidste skib til Amerika afsejler. Herefter vil karantænen lukke sig om Europa.”

 
Et oneshot liverollespil som foregår i en lidt anderledes udgave af det tidlige forår 1912. Det koster 150 kr. at deltage i Q.E. hvis man ikke er medlem af Fafner, er man medlem er er det gratis.


Vi holder et par QE workshops så snart vi kan åbne op igen, så du kan få dit grej helt på plads.

Event Kalender
bottom of page