Nyhedsbrev:

 Kære Venner

Så gør vi klar til at genåbne efter alt for lang tid uden rollespil. Vi har to live event på menuen i juni. Nemlig den 14. og 28. begge dage mellem kl 12 og 16. Det bliver lidt anderledes end vi er vant til pga. ..ja, I ved. Vi gør det sådan at vi mødes ved HQ og sender spillerne afsted i små grupper på 2-4 som så bevæger sig rundt i spilområdet fra station til station. Hvis man kan huske DRs rollespils tv Bada bliver det noget der ligner meget. Det Betyder også at det er en god mulighed for at tage mindre børn med og lave en forældre / barn dag ud af det. Alle er velkomne og det blive en god lejlighed til at introducere nye spillere for rollespil.

Vi får brug for al den hjælp vi kan få til det her da formen kræver nogle flere spilledere/voksne end vi er vant til, så hvis der sidder nogle forældre derude som har lyst til at gi en hånd så hold jer endelig ikke tilbage.

Skriv til johan@kirstinelund.dk hvis i har lyst til at lege med

Man kan med fordel følge med på Facebook, her er links til begivenhederne, som man iøvrigt meget gerne må melde sig til:

https://www.facebook.com/events/2783683171740704/

https://www.facebook.com/events/282539279586010/

Husk også at vi har startet Fafner Fight Club op igen. Her kan man komme og lærer at slås med rollespilsvåben, og samtidig få motion og sved på panden. Der er åbent for alle medlemmer uanset alder. Det er tirsdage fra 17-18

Vi har kørt meget af vores kommunikation igennem facebook på det sidste og vi ved godt at det ikke nødvendigvis er den smarteste måde at nå ud til alle på. Derfor har vi lavet en ny hjemmeside til foreningen.

  Vi ses

  Vh Johan

  Formand for Fafner Rollespil

Nibelungen
Fafner's egen rollespilskampagne.

Hvor og hvornår

Den anden søndag om måneden (ikke i juli og december).

Tidspunkt

Vi starter indtjek kl. 11:00 og slutter dette ca. kl. 11.30. Herefter vil vi afholde en briefing, hvorefter rollespillet vil begynde. Rollespillet slutter igen  kl. 15:00, hvor vil vil holde en debriefing. Efter debriefingen afholdes de afsluttende kampe, hvor vi alle få lov at slås en gang til for at slutte dagen ordenligt af, indtil k. 16.00. 

Mad og drikke

Vi sørger for mad og drikke inde i spillet, man kan købe det gennem kroen for arbejde el. spilpenge. Det kan for nogle, være et godt supplement at have en drikkedunk med.

Lån af udstyr

Du kan låne et sværd og rollespilstøj af os, hvis du ikke har våben eller udstyr selv. De vil blive udleveret ved indtjek og koster ikke noget at låne.

Pris

Det koster en rund 20'er at deltage i rollespilskampagnen for foreningens medlemmer. For ikke medlemmer 80,-
Kontant eller MobilPay: 444949

Fafner medlemskontingent

 0-17 år: 125,- pr. halvår

 18-25,- 200 pr. halvår

 25 +,- 250 pr. halvår

 

Online tilmelding og betalingMedlems system

eller MobilePay: 444949 (Skriv det fulde navn på den/de person(er), der ønskes indmeldt.)

 

 

Kontakt

Rollespilsforeningen Fafner

Bjedstrupvej 1, 8660 Skanderborg

CVR-nummer: 34399697
MobilePay: 444949

 

Bestyrelsens kan kontaktes på e-mail: fafnerforening@gmail.com 

 

 

 

 

 

 

 

Følg i øvrigt med på Facebook: https://www.facebook.com/groups/fafnerrollespil/

 

Kontakter:

Formand : Johan Harding

Kasserer: Christina Gjern

 
 
 

Copyright © 2020 Rollespilsforeningen Fafner

© 2023 by A True Crime Podcast. Proudly created with Wix.com